Ходив по землі святий Миколай

Із задоволенням організували свято для людей із вадами здоров’я, які отримали в дитинстві. На нього запрошені прийшли зі своїми онуками, дітьми. Адже, буде свято і подарунки, і пісня, і спілкування.

Концерт вела Євгенія Ткачук. Виступили вихованці Яблунівського ІДДТ під керівництвом Марії Урбанович та Євгенії Боячук. Зачарували своїми піснями заслужений працівник культури Євгенія Боячук і Василь Григорчак, інструментальний дует віртуозів Василя і Романа Григорчаків. До речі, Василь Григорчак повернувся із Франції, де представляв Гуцульщину. Незабутнє враження залишили учасники гурту «Копанецькі молодички» (керівник Ірина Ткачук). Ну, а імпровізовані пісні гурту «Сама файна» і «Зібрались бабоньки» викликали сльози на очах, але від веселих, дотепних пісень гурту.
З великим задоволенням прослухали вірші юної аматорки сцени Роксолани Попович, учениці Стопчатівської ЗОШ. На завершення всі учасники і гості святкового концерту отримали солодкі подарунки.

Я думаю, що ми не повинні чекати від когось допомоги, а такими заходами наближати до себе активне, повноцінне, сповнене подіями життя.

Свято завершилося і казка закінчилася, яку подарував нам своїм благодійним жестом Юрій Соловей, депутат Верховдаї Ради.  За що ми дуже і дуже вдячні.

О. Сіреджук, голова ПОІ с-ща Яблунова.
«Гуцульський край», №51, 30.12.2016 року

Коментарі закриті.