І знову до школи

Життя знову вертається, як-то кажуть до свого буденного ритму. А школярі повернулися до підручників з новими силами.

Знову на навчання. І це після тритижневих канікул, викликаних карантином. Та перш,  ніж за партою відкрити підручник – обов’язковий медичний огляд.

“Як ти себе почуваєш? Кашель, головний біль, температура?”

З такими словами медичний персонал Яблунівської школи-інтернату звертався індивідуально до кожного учня, з яким проводилося детальне медичне обстеження.

В перший же день адміністрація школи якось із переживанням поставилася до даного питання. Адже, зазвичай після такого терміну невідвідування школи, багато учнів могли вчасно не з’явитися на навчання.  Та вже в понеділок зранку до школи прибула більша кількість вихованців. На сьогоднішній день можна сміло сказати, що навчання у школі повністю відновлено.

Наразі, аби забезпечити дітям гідні санітарні умови – щоперерви провітрюють класи, роблять вологе прибирання та рекомендюють школярам якнайчастіше мити руки. При необхідності контролюється дотримання масочного режиму для працівників та дітей. Всім учням, які перехворіли на грип призначили полівітамінні препарати. А тим, хто не хворів регулярно видають профілактичні засоби.

Відповідно до виконання наказу Міністерства освіти і науки від 20.11.09р. №1/9-800 “Про організацію навчального процесу у 2009-10н.р.” з 23.11.2009р. відновлено навчальний процес у Яблунівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті. Адміністрацією школи внесено зміни до структури навчального року, передбачивши зменшення тривалості зимових канікул терміном на 21 день для учнів 5-10 класів, на 14 днів для учнів 1-4 класів.

Коментарі закриті.