Медики Яблунова підтримують Євромайдан

Третього лютого, о 12-й годині, подвір’я Яблунівської лікарні біля центрального входу заповнили працівники установи. Почався мітинг на підтримку Євромайдану.

Перед мітингувальниками виступили головний лікар, депутат районної ради І.Гнатищак, голова профспілкового комітету М.Дутчак, лікар-дерматолог О.Ванчак, лікар-лаборант Н.Грицюк та інші небайдужі учасники. Хочемо бачити нашу Україну розвиненою європейською державою, де цінуються права та свободи кожної людини, де всі рівні перед законом, незважаючи на соціальне чи матеріальне становище, хочемо впевненості в завтрашньому дні, в майбутньому своїх дітей – головні тези всіх промов.

Виступаючі висловили свою підтримку захисникам Євромайдану в їх нелегкому протистоянні, з тривогою обговорювали останні події в столиці та інших регіонах нашої держави. Говорилося також, що коли ми прагнемо стати європейською державою, то багато залежить від кожного з нас, а тому варто задуматися про своє ставлення до таких понять, як дисципліна, відповідальність, порядність в роботі.

Пацієнти з розумінням поставилися до зібрання медпрацівників і багато з них активно взяли у ньому участь.

Лунали вигуки: «Слава Україні! – Героям слава!».

М. ДУТЧАК, голова профспілкового
комітету лікарні.

Коментарі закриті.