Підтримка жителів Прикарпаття

За сприяння обласної державної адміністрації зібрано благодійних коштів на суму 19411 грн.

Заступник начальника управління економіки облдержадміністрації М.В.Якимечко передала нам, головам первинних організацій інвалідів Яблунова та Уторопів, .звернення командира військової частини спеціального призначення.

Він пише: «…Знаємо про те, як ваш регіон у цей скрутний час для нашої країни, ускладнений ситуацією на сході, згуртувався і бере найактивнішу участь у волонтерській діяльності, допомагає Збройним силам України із забезпеченням товарами першої необхідності, спорядженням тощо. Ми високо цінуємо вашу підтримку та вдячні за ваш внесок у підтримку обороноздатності країни. Ми знаємо, що ваш край славиться виробами з овечої вовни, які добре зігрівають, дозволяють шкірі дихати, знімають біль і втому, заспокоюють нервову систему, що вкрай необхідно нашим спецпризначенцям. Адже їхня робота — це постійний відрив від основних місць зосереджень наших військ, виконання завдань у тилу ворога, їм доручають тільки найскладнішу та найнебезпечнішу роботу, життя їхнє у постійній небезпеці, це еліта наших військ. Вони потребують вашої підтримки.

З приходом зими та настанням морозів для наших героїчних і відважних спецпризначенців вкрай потрібні теплі речі та вироби з овечої вовни — шкарпетки, рукавиці тощо. Звертаюсь до вас з проханням допомогти забезпечити частини спеціального призначення вищезазначеними товарами першої необхідності».

Через  Івано-Франківський благодійний фонд «Оберіг» отримали кошти, за які купили 615 пар шкарпеток із овечої шерсті. їх передано бійцям-спецпризначенцям однієї з військових частин.

З великою любов’ю до наших солдатів ми виконали замовлення командування частини. Цю роботу провели Н.В.Дунич — голова первинної організації інвалідів с. Уторопів, її чоловік В.Дунич, вчителька-методист вищої категорії Уторопської школи Г.Д.Бойчук, підприємець М.І.Василащук. Передано в подарунок і три ялинки, щоб солдати теж відчули атмосферу новорічного свята і підтримку жителів Прикарпаття. Просимо Бога, щоб наступний рік приніс усім нас мир і злагоду.

Слава Україні!

О. Сіреджук,
голова первинної організації .інвалідів смт. Яблунова.

«Гуцульський край», №1–2, 2.01.2015 року

Коментарі закриті.