Чарівний світ добра

Щороку, у грудні, в рамках благодійного проекту «Назустріч мріям» добродійники приходять з подарунками, піснями, теплими словами і просто з гарним настроєм до дітей з особливими потребами — вихованців Косівського районного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, що знаходиться у селищі Яблунові.

Цього року гуртківці Яблунівського центру дитячої творчості завітали сюди зі святковою програмою «Чарівний світ добра». Знову лунали пісні та вірші про дитинство, добро, мрії та Україну. Цікавим був конкурс загадок, у якому діти брали активну участь. Відбувся також майстер-клас з виготовлення новорічного сніговика. Кожна дитина (з допомогою дорослого) власноруч виготовила іграшку. Усім вихованцям центру реабілітації вручили цінні подарунки і повітряні кульки. Радість і блиск дитячих очей не залишив байдужим кожного з нас.

У святі взяли участь 10 дітей з особливими потребами, їхні вчителі-вихователі, педагогічні працівники Яблунівського ЦДТ та його гуртківці. Співорганізатором свята виступив сектор у справах молоді та спорту РДА, який щорічно допомагає готувати та проводити свята з нагоди Дня інвалідів. Щиро дякуємо вам за доброту та активну життєву позицію.

Завдяки дітям з особливими потребами ми вчимося робити добрі справи і просто любити один одного.

Наталія ГАНУЩАК, практичний психолог Яблунівського ЦДТ.
«Гуцульський край», №50, 11.12.2015 року

Коментарі закриті.