В Яблунові вшанували героїв

Згадати буремні події дворічної давнини зібралися біля стенду, присвяченого Небесній сотні, жителі та гості Яблунова, селищні депутати. В урочистому заході взяли участь селищний голова Лідія Безпалова, секретар Яблунівської селищної ради Іванна Писаренко. Отець Дмитро помолився і відправив панахиду за невинно вбитими на Майдані.

Також у приміщенні Яблунівської селищної ради відбулася зустріч з учасниками АТО. її організувало керівництво селищної ради спільно з автором цих рядків, головою первинної організації інвалідів Ольгою волинською, директором Будинку культури Євгенією Ткачук, яка підготувала чудовий концерт з учнями Яблунівської ЗОШ І—III ст.

Колектив «Діти майбутнього» виступив перед присутніми гостями і перед воїнами, які захищали та продовжують захищати Україну. Учень Яблунівської школи Ростислав Мельник декламував вірш «Ранений вояк», якого з далекої Канади прислав небайдужий до нашого горя І.Кузів. Присутні слухали його зі сльозами на очах. Перед воїнами виступила селищний  голова Лідія Безпалова. Вона висловила їм щирі слова подяки та підтримки.

Нам було приємно зустрічати хороших, розумних, сміливих юнаків, які можуть з власної волі робити потрібну для людей і держави справу, не очікуючи нічого навзаєм. Такими є українські вояки. Вони не здаються, відстоюють наші кордони, право українців на свободу і незалежність своєї держави. їм важко передати словами усе побачене і пережите. Але в їхніх очах не гасне блиск віри у те, що наша боротьба є справедливою і завершиться перемогою України.

Оксана ДОЛІШНЯК,
фахівець із соціальної роботи Косівського центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді.

«Гуцульський край», №10, 18.03.2016 року

Коментарі закриті.