Всеукраїнський фестиваль дітей інтернатів України

7-8 грудня в м. Києві, в Українському домі відбувся Всеукраїнський фестиваль дітей-сиріт та інвалідів інтернатних закладів України “Щедрику-Ведрику збирає зірочки”

Яскраве, дивовижне свято, на якому для всієї нашої країни діти інтернатних закладів показали свої таланти. Майже 500 дітей з інтернатних закладів Хмельницької, Івано-Франківської, Донецької, Харківської, Київської областей та міста Києва відвідали фестиваль. Серед такої кількості талановитих дітей, наш учень 7 класу Степан Оринчук виборов кубок та диплом ІІІ ступеня із художнім читанням твору “Молитва матері” (художній керівник Ливдар Андрій Іванович).

Изображение 004.jpg000

Не можна жити без мети, без яскравої великої мрії! Мета фестивалю – об’єднання дітей інтернатних закладів України, надання їм можливості спілкуватися між собою, віднайти друзів та однодумців, поділитись своїми враженнями та здобутками.

Країна не може жити без майбутнього. А майбутнє кожної країни – це діти. Саме вони будують нашу країну, зберігають національні традиції. Ми гордимося такими талановитими учнями, як  Степан Оринчук. Саме завдяки йому, про нашу школу тепер вже знають і за межами області.

Висловлюємо щиру вдячність розробникам та організаторам такого чудового фестивалю.  Адже, Ви надали можливість об’єднатися вихованцям інтернатних закладів, повірити в себе, здобути впевненість в майбутньому.

-1 коментарів до “Всеукраїнський фестиваль дітей інтернатів України”

  1. Серце радіє, що на землі Вкраїнській є такі талановиті діти. Надзвичайно приємно, що є такі художні керівники, як Андрій Іванович !!! Наснаги йому та його вихованцям, добра та радості !!!

  2. Дякуємо за гарний відгук на сайті. І Вам всього найкращого!

Коментарі закриті.