Тріумф школи

16 грудня в м. Івано-Франківську серед усіх шкіл-інтернатів області відбувся інтеграційний фестиваль-конкурс “Барви дитинства”.

Зображення0062.jpg123

 За підсумками фестивалю-конкурсу учні нашої школи у номінації хореографічний жанр Шайваровський Михайло та Майко Сніжана зайняли І місце (художній керівник Ливдар Андрій Іванович). У номінації вокальний жанр Павлюк ВолодимирІ місце (художній керівник Бойчук Наталія Дмитрівна). У номінації сценічна декларація Оринчук СтепанІ місце (художній керівник Ливдар Андрій Іванович). У секції “Умійко” роботи учнів із дерева, вишивки, солоного тіста, бісеру та їх презентація зайняли І місце. У секції “Котигорошко” (спортивні ігри та забави) команда школи зайняла ІІ місце.

Також І місцем за індивідуальну роботу “Опришки” (декоративно-перекладне мистецтво, художній керівник Мельник Михайло Дмитрович) надали Михайлу Шайваровському.

Переможці були нагороджені грамотами управління освіти і науки облдержадміністрації та цінними подарунками.

-1 коментарів до “Тріумф школи”

  1. Такі талановиті діточки. Одні перемоги. Це в першу чергу заслуга педагогів. Адже саме завдяки Вашій нелегкій праці та наполегливості розкриваються завжди нові таланти.
    Хай щастить Вам!

Коментарі закриті.