Планове відпрацювання заходів безпеки

1 березня  2016 року  на виконання наказу «Про заходи безпеки в навчальних закладах»  від 22.02. 2016р.  департаменту освіти і науки Івано- Франківської державної обласної адміністрації в Яблунівській спеціальній загальноосвітній школі – інтернат  за участю працівників   державного пожежно-рятувального поста смт. Яблунів у Косівському РВ Управління ДСНС в Івано-Франківській області проведено планове відпрацювання практичних дій евакуації  учнів та працівників із будівлі школи  в умовах виникнення  пожежі на 2 поверсі приміщення школи та  дій при виявленні підозрілого предмета  на території школи .

В заході взяли участь учні підготовчого – 10 класів, вчителі, технічні працівники, обслуговуючий персонал.

Ярослав Мельник, начальник державного пожежно-рятувального поста смт. Яблунів у Косівському РВ Управління ДСНС в Івано-Франківській області провів роз’яснювальну роботу  щодо правил поведінки у випадку виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів, ознайомив учнів з найпоширенішими способами гасіння пожежі та  продемонстрував, як загасити вогнегасником пожежу на початковій стадії загорянння.

Крім того, рятувальники показали учням будову пожежної машини та її обладнання, продемонстрували роботу рятувальника під час гасіння пожежі.  Проведені заходи  сприяють забезпеченню збереження життя та здоров’я всіх учасників навчально-виховного процесу у школі.

Заступник директора з навально – виховної роботи   І.Р.Кур’янська

Коментарі закриті.