Незабутній день у лісництві

Україна — наша рідна земля, наша Батьківщина. Щоб вона цвіла, дивувала своєю красою, юні гуртківці Яблунівського ЦДТ, разом зі своїми наставниками, черговий раз продемонстрували своє бажання і вміння доглядати за рослинами у Яблунівському лісництві.

Лісничий Роман Мирославович Галатинюк щиро ділився з гуртківцями своїм досвідом ведення догляду за молодими саджанцями у розсаднику. Після цього всі взялися до роботи. Малеча охоче обсапувала саджанці білої ялиці, самшиту та дуба червоного. Діти старалися не пошкодити деревця, а наставники допомагали їм у цьому. Після цікавої екскурсії та сумлінної праці настав час відпочинку. З гарним настроєм та українською піснею на устах гуртківці та керівники гуртків гарно провели час біля багаття. Незабутні враження цього дня залишаться в їхній пам’яті надовго.

На прощання Роман Мирославович закликав усіх виростати справжніми патріотами, любити свій рідний край, берегти і примножувати красу Карпатських гір, вести здоровий спосіб життя, зробити все можливе, щоб про нашу землю і її красу знали у всьому світі.

Марія УРБАНОВИЧ,
керівник гуртків Яблунівського ЦДТ.

«Гуцульський край», №26, 8.07.2016 року

Коментарі закриті.