Сучасний тренажерний майданчик

Спортивна інфраструктура Косівщини поповнилася ще одним сучасним тренажерним майданчиком для занять на відкритому повітрі. Його урочисте відкриття відбулося 31 липня у селищі Яблунові.

Спортмайданчик обладнаний сертифікованими снарядами від концерну «InterAtletika». Це — спеціальні тренажери для різноманітних вправ, які сприяють підвищенню рівня фізичної підготовки і зміцненню здоров’я населення різних вікових груп — від підлітків до людей похилого віку. Таке устаткування спроектоване з урахуванням «вандальних» реалій сьогодення. Тренажери придбали за кошти селищної ради, а спільними зусиллями небайдужої громади Яблунова їх вдалося встановити на місцевому стадіоні до початку нового навчального року. Освятив майданчик настоятель церкви Співстраждання і Різдва Пресвятої Богородиці отець Дмитро.

З урочистого відкриття тренажерного майданчика, у комплект якого входять 12 снарядів, розпочалися сільські спортивні ігри, які проводили цього дня у Яблунові. Зусиллями Яблунівської селищної ради, її депутатського корпусу, місцевих підприємців, усіх працівників Яблунівської ДЮСШ «Соколята», вчителя фізичної культури Яблунівської ЗОШ І-ІІІ ст. В.В.Абрам’юка та його учнів, інструктора зі спорту Юрія Фіцича — у Яблунові обладнали довгоочікувані вуличні тренажери та створили для жителів селища сучасні умови для занять фізичною культурою і спортом.

Ігор Белей,
директор Яблунівської ДЮСШ «Соколята».

Коментарі закриті.